Bun venit la magazinul nostru online. Acești termeni și condiții reglementează utilizarea site-ului nostru web și a serviciilor noastre de vânzare. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Vă rugăm să citiți acești termeni cu atenție înainte de a utiliza site-ul nostru.

Denumirea completă a companiei „CVIORS” S.R.L

Informații despre site
Magazinul nostru online oferă servicii de vânzare prin intermediul site-ului nostru web. Nu garantăm disponibilitatea continuă a site-ului nostru web sau a serviciilor noastre.

Politica de confidențialitate
Utilizarea site-ului nostru este supusă politicii noastre de confidențialitate, care poate fi găsită într-un link separat pe site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Drepturile de proprietate intelectuală
Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale și drepturile de brevet, legate de site-ul nostru web și serviciile noastre de vânzare, sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri. Nu aveți dreptul de a utiliza, copia sau reproduce materialele noastre fără permisiunea noastră sau a licențiatorului nostru.

Produse și servicii
Prezentăm produse și servicii pe site-ul nostru web cu descrieri și prețuri exacte la momentul prezentării. Nu garantăm că produsele sau serviciile vor fi disponibile la momentul achiziționării. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile și descrierile produselor și serviciilor noastre în orice moment, fără notificare prealabilă.

Plăți
Pentru achiziționarea produselor sau serviciilor noastre, sunteți obligat să plătiți prețul afișat pe site-ul nostru. Plata se poate face prin intermediul unei platforme de plată online sau a altor metode de plată acceptate. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice plată.

Livrarea
Produsele sau serviciile noastre vor fi livrate prin intermediul unei companii de curierat sau prin altă metodă de livrare acceptată. Vom face eforturi rezonabile pentru a livra produsele sau serviciile la timp, dar nu putem garanta livrarea la o anumită dată sau oră. Nu suntem responsabili pentru orice întârzieri sau pierderi care apar în timpul livrării.

Garanții și retururi
Oferim o garanție limitată pentru produsele noastre. Dacă sunteți nemulțumit de un produs sau servici noastră, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primirea produsului sau serviciului pentru a obține instrucțiuni privind returnarea. În funcție de produs sau serviciu, putem oferi înlocuirea, rambursarea sau repararea produsului sau serviciului. Vă rugăm să rețineți că costurile de livrare și alte taxe pot fi suportate de client.

Limitarea responsabilității
Nu suntem responsabili pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecințe care apar din utilizarea site-ului nostru web sau a serviciilor noastre. Nu garantăm că site-ul nostru web va fi lipsit de erori sau că va funcționa fără întreruperi sau erori.

Modificări ale termenilor și condițiilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea site-ului nostru după aceste modificări, sunteți de acord cu termenii actualizați și condițiile.

Legile aplicabile
Acești termeni și condiții sunt guvernate de legile statului nostru. Orice dispută legată de acești termeni și condiții va fi rezolvată prin arbitraj sau prin instanțele competente din statul nostru.

Acești termeni și condiții formează întregul acord între noi și utilizatorii noștri cu privire la utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre de vânzare. Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați.