Magazin Lions

CONTACTE

Denumirea completă a companiei „CVIORS” S.R.L

www.magazin.lions.md este un magazin online ce prestează servicii de vânzare a bijuteriilor din aur și argint.

Elemente esențiale de identificare ale persoanei juridice

 1. a) Persoana juridică: “Cviors” S.R.L.
 2. b) Numărul de identificare de stat (IDNO) : 1003600063830
 3. c) Adresa juridică: Chișinău, str.Ștefan cel Mare 132, support@lions.md +37376767675
 4. d) Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice 9347 din 07.06.2019, eliberat de către I.P. Agenția Servicii Publice
 5. e) Codul TVA: 0207983
 1. Securitatea datelor cu caracter personal

Compania “Cviors” S.R.L, colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal ale clienților în conformitate cu cerințele legale pentru furnizarea serviciilor solicitate și cu acordul acestora. Politica de confidențialitate a companiei garantează conformitatea cu prevederile legislației aplicabile în prelucrarea datelor personale. Datele cu caracter personal aferente operațiunii de plată vor fi colectate și prelucrate, fără a se limita la următoarele informații: adresa IP a clientului, numele și prenumele clientului, numărul de telefon al clientului, tipul cardului, numele clientului indicat pe card, adresa de e-mail a clientului, valuta tranzacției și informații despre livrare.

 1. Serviciul suport

www.magazin.lions.md pune la dispoziția clienților săi Serviciul de Suport prin telefon la numărul +37376767675. Zilele de lucru ale Serviciului de Suport sunt luni-duminică, iar programul de lucru este de la orele 10:00-20:00. Acest serviciu oferă consultanță clienților cu privire la mărfurile și serviciile oferite de magazinul electronic, modalitățile de plată, livrare și anulare a tranzacțiilor. Serviciul de Suport este obligat să primească reclamațiile cumpărătorilor, să îi informeze cu privire la statutul procesului de investigare a reclamațiilor și să se asigure că acestea sunt investigate în mod corespunzător.

 1. Cum efectuăm cumpărăturile? Tehnologia achiziționării

Pentru a achiziționa produsul dorit, selectați cantitatea și tipul de produs de pe pagina acestuia. Apoi, apăsați butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ”, care este disponibil sub imaginile produsului. Produsul va fi acum adăugat în „COȘUL DE CUMPĂRĂTURI”, care poate fi accesat din colțul din dreapta sus al paginii. Treceți cu mouse-ul peste link sau faceți clic pentru a accesa „COȘUL DE CUMPĂRĂTURI”. Pentru a continua cu comanda, editați sau faceți clic pe butonul „COMANDĂ”.

Introduceți datele de contact și livrare a mărfii;

Adresa de e-mail a cumpărătorului;

Numărul de telefon al cumpărătorului;

În cazul în care vânzarea implică livrarea, sunt necesare datele necesare pentru a asigura livrarea cu succes:

 • adresa de livrare;
 • numele, prenumele și numărul de telefon al destinatarului, în cazul în care acesta este diferit de cumpărător.

După aceea, este necesar să selectați metoda de plată. Faceți clic pe „CONTINUĂ” pentru a continua pe platforma de plată securizată.

Ofertele sau informațiile referitoare la bunurile propuse spre vânzare sunt prezentate în format electronic pe pagina web www.magazin.lions.md și sunt valabile până la momentul inițierii operațiunii de plată.

Ofertele nu pot fi modificate și/sau retrase după acceptarea acestora de către client și finalizarea operațiunii de plată. Oferta se consideră acceptată de către cumpărător în momentul în care acesta acceptă condițiile de plată, apăsând butonul „click” pentru a continua pe platforma de plată securizată.

 1. Cum plătim? Tehnologia efectuării tranzacției de plată

Înainte de a finaliza operațiunea de plată, toți parametrii și condițiile de bază ale vânzării direcționate spre achitare trebuie să fie puse la dispoziția cumpărătorului, inclusiv identificatorul unic al comenzii, prețul și cantitatea fiecărui produs/serviciu din cadrul tranzacției. În cazul în care tranzacția presupune livrare, trebuie specificate condițiile de livrare și datele de livrare, inclusiv prețul livrării dacă se aplică. De asemenea, trebuie specificate verificările necesare ale documentelor Destinatarului la predarea coletului și alte plăți care se aplică în cadrul tranzacției.

Înainte de inițierea tranzacției de plată, cumpărătorul trebuie să fie de acord cu condițiile comerciale prin bifarea punctului corespunzător. Plata poate fi efectuată prin intermediul instrumentelor de plată oferite de Paynet Service SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, altfel livrarea nu va fi efectuată.

Site-ul www.magazin.lions.md este securizat, iar compania nu păstrează datele personale, contului sau cardului folosite în efectuarea unei tranzacții online.

 1. Livrare și returnare

www.magazin.lions.md folosește serviciile proprii de curierat

Livrare în Chișinău

Livrarea este gratuită în cazul în care suma cumpărăturii depășește 5000.00 MDL. În caz contrar, costul livrării este de 100.00 MDL.

Termenii de livrare pentru comenzile plasate sunt de până la 3 zile lucrătoare, calculate din momentul recepționării prețului. Orice modificare sau reținere a termenilor de livrare vor fi comunicate clientului prin intermediul adresei de email.

Livrare pe teritoriul Republicii Moldova

Termenii de livrare pentru centrele raionale din republică sunt de până la 3 zile lucrătoare.

Returnare

În cazul în care livrarea este imposibilă / nu a fost efectuată în limitele termenului maxim / nu a fost efectuată în termen de 30 (treizeci) zile din data confirmării Operațiunii de plată respective, www.magazin.lions.md este obligat să iniţieze Revocarea Operațiunii de plată/Tranzacţie respective, cu excepţia situaţiilor în care a fost primit de la Cumpărător acordul expres în scris cu privire la prelungirea termenului de livrare.

Magazinul electronic www.magazin.lions.md sau Cumpărătorul are posibilitatea să iniţieze atât Revocarea Operațiunii de plată/Tranzacției în sumă totală, cât şi în sumă parţială, reieşind din natura şi cauza revocării.

Clientul dispune de dreptul ca, în decursul a 14 zile de la primirea bunului, să îl schimbe la locul cumpărării, cu un bun similar de o altă mărime, formă, model, cu efectuarea în caz de diferență de preț a recalculării. Locul cumpărării se consideră sediul vânzătorului: mun.Chișinău, str.Ștefan cel Mare 132.

Dacă bunul necesar pentru schimb nu este disponibil, consumatorul are dreptul să declare rezoluțiunea vânzării-cumpărării și să restituie bunul cumpărat, iar www.magazin.lions.md este obligată să îi restituie suma plătită.

Cererea de schimb a bunului sau declarația de rezoluțiune poate fi făcută doar dacă bunul nu a fost utilizat, nu i-au fost pierdute sau modificate calitățile și este prezentată dovada cumpărării de la www.magazin.lions.md

Clientul poate solicita revocarea operațiunii de plată până la livrarea bunului cumpărat.

În cazul revocării plății, www.magazin.lions.md va restitui mijloacele bănești în contul clientului în termen de 5 zile lucrătoare.

 1. Politica de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate este esențială pentru a ne asigura că datele clienților noștri sunt protejate și utilizate în mod responsabil. La www.magazin.lions.md  ne angajăm să respectăm confidențialitatea și securitatea datelor clienților și să ne asigurăm că informațiile personale pe care le colectăm sunt utilizate numai în scopurile pentru care au fost colectate. În cazul în care facem actualizări ale politicii noastre de confidențialitate, vom posta aceste modificări pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică în orice moment, astfel încât să vă recomandăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificare.

 1. Dispoziții finale și judiciare

Orice litigiu legat de utilizarea acestui serviciu va fi soluționată prin intermediul unei soluții amiabile. În cazul în care apar conflicte în timpul procesului de achiziționare, plată sau livrare a produselor cumpărate de la  www.magazin.lions.md  și care nu sunt reglementate în acest acord, acestea vor fi soluționate prin intermediul unei soluții amiabile, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data primirii notificării în scris cu privire la problema în cauză.

În cazul în care litigiul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, relațiile dintre părți vor fi reglementate de normele juridice și legislația în vigoare a Republicii Moldova. Prin acceptarea acestor termeni și condiții, clientul își asumă întregul risc.

Drepturile clientului sunt protejate de lege, iar orice reclamație privind încălcarea drepturilor clientului în cadrul procesului de vânzare-cumpărare realizat în magazinul online www.magazin.lions.md poate fi făcută către Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor, la numărul de telefon 022  51 51 51 sau la adresa paginii web oficiale https://consumator.gov.md/rom.